De horloges die celebrities dragen en hun persoonlijkheid overbrengen


Intoposts heeft de horloges van een aantal beroemdheden samengesteld die veel zeggen over hun persoonlijkheid.

Kate Middleton: Cartier Ballon Blue

Een sentimenteel cadeau van haar man, het ronde en gebogen staal Ballon Blue van Cartier is een horloge dat de hertogin zelden ziet. Klassieke en moderne klok laat zien dat kwaliteit waarderen, maar gebruik het toont alleen dat het heel goed op de hoogte van het bericht dat zijn voorzichtig en elegante verschijning volgt.
Steel Ballon Bleu (3.900 €) van Cartier

Advertisements

[show_more more=”Lees meer, tot het einde” less=”Lees minder”]

Kim Kardashian West: heldere collectie van Jacob & Co

De gedurfde klok van de wereldkaart gemarkeerd met diamanten door Jacob & Co Collections zegt wat we al weten over Kim Kardashian West liefhebber van selfies. Het is alleen dat de megastar en de zakenvrouw een polshorloge kiezen dat altijd de schijnwerpers zal stelen.
Schitterend horloge (30.000 €) van Jacob & Co

Ed Sheeran – Patek Philippe Worldtime Ref 5130R

Advertisements

Het is goed gedocumenteerd dat de Britse zanger Ed Sheeran, is een luxe horloge liefhebber en heeft een benijdenswaardige collectie van ernstige horloges. Vorig jaar ontving hij een MBE op Buckingham Palace voor de diensten aan de muziek en als je goed kijkt naar de foto die u zult merken dat je het dragen van een prachtige Ref. 5130R Patek Philippe Worldtime (die is vervangen door de ref. 5230R in 2016).
Worldtime Watch (34.000 €) van Patek Philippe

Rihanna: Rolex DateJust

Een opvallende keuze voor de R & B-artiest van de volgende generatie, Rihanna, wordt vaak gefotografeerd met haar klassieke Rolex DateJust in twee tinten. Perfect voor het stapelen met allerlei sieraden, toont de veelzijdige geel goud en staal Rolex die onder zijn buitenste hard als diamant is een sentimentele meisje.
Kijk met staal en geel goud (5.990 €) van Rolex

Miley Cyrus: Rolex Daytona

Een horloge gemaakt voor racepiloten, de Rolex Daytona is een van de meest gewilde horloges aller tijden. Miley kiest voor dit gedurfde stuk van de mens uit everose en laat zien dat ze het leuk vindt om op het snelle pad te leven, als aanvulling op haar wilde stijl.
Everose Oyster Perpetual Cosmography Daytona (32.000 €) van ROLEX

Lewis Hamilton – IWC Schaffhausen Big Pilot

Lewis, Hoewel Hamilton’s gevoel voor mode Might Have gegaan een beetje rogue in de afgelopen tijd, de vier-time Formula One World Champion heeft nog steeds een onberispelijke smaak als het gaat om horloges. Hij wordt vaak gespot door IWC-sponsorteams, waaronder de iconische IWC Big Pilot’s Watch (8.300 €).

Selena Gomez: Rolex Day-Date

De extravagante datum Rolex Day-Date Selena Gomez is een gedurfde keuze voor een jonge artiest horloge, maar weerspiegelt zijn wil om te evolueren en verliest haar imago als een tieneridool steeds een jonge volwassene ongelooflijk getalenteerd en stijlvol.
Everose Day Date II Oyster (32.000 €) van ROLEX

Cara Delevingne: TAG Heuer Carrera

Cara Delevingne is bekend en geliefd om haar geweldige uiterlijk, geweldige wenkbrauwen en haar ongebruikelijke IDGAF-houding bij catwalk-modellen. Uw horloge TAG Carrera Hueuer helemaal zwart, speciale uitgave, werd gemaakt en speciaal voor haar de naam, het geven van krediet aan zijn speelse kant en speels.
Aquaracer 35MM met diamanten bezel (2.150 €) van TAG Heuer

Jason Statham – Panerai PAM00389

Spreken van stoere jongens, wordt Jason Statham Britse acteur ook bekend om zijn liefde voor horloges met mechanische gereedschappen, met name Panerai, met verschillende modellen vaak gebruikt in zijn films. In feite is hij het dragen van een Panerai PAM 389 in de Expendables film 3 met in de hoofdrol een andere beroemde Paneristi in Sylvester Stallone.
Luminor Submersible (7.250 €) van Panerai 

Naomi Watts: Bulgari Piccola LVCEA

De wit gouden horloge Bulgari Piccola LVCEA hoofdrolspeelster Naomi Watts is volledig bezet met diamanten met een kroon van blauwe saffieren en diamanten. De traditionele klok weerspiegelt Naomi’s empathie, vriendelijkheid en empathie voor de mensen om haar heen.
Hoogwaardig horloge van Piccola LVCEA (prijs op aanvraag) van Bulgari

Bar Rafaeli: Hublot Big Bang Broderie

Het vermijden van de typische sieraden borduurwerk grote klok voor een glamoureuze nacht op de stad, Bar Refaeli geeft aan dat uw keuze van de Hublot Big Bang Broderie weerspiegelt het gevoel van joie de vivre onvoorspelbaar en de bereidheid om risico’s te nemen.
Big Bang Broderie (13.000 €) van Hublot

Sarah Gadon: Jaeger-LeCoultre

Vintage stijl Jaeger-LeCoultre maakt dit zelfopwindende horloge is een schitterend met de toevoeging van een elegante retro dag en nacht vlag. De keuze van het horloge van de veelbelovende actrice is een bewijs van haar groeiende roem en zal onderweg een perfecte metgezel zijn.
Pink Gold Rendez-Vous Night & Day (31.500 €) por Jaeger-LeCoultre

Jessica Chastain: Piaget Altiplano

De Piaget Altiplano rosé-armband van Jessica presenteert een minimale bol zonder alle vreemde details. Wat bedrieglijk eenvoudig lijkt, is ongelooflijk verfijnd en complex na nader onderzoek, vergelijkbaar met de acteerstijl van Jessica.
Altiplano rosé gouden armband (24.600 €) van Piaget

[/show_more]


You may also like